Warming-up Kids

Een super leuke ervaring om een warming up voor kinderen te verzorgen die aan de voetbal promotie dagen in Boskoop meedoen.

Wat zijn de Voetbalpromotiedagen?

Drie dagen sport en spel op Floreant voor kinderen (6 t/m 12 jaar) op 24, 25 en 26 april 2017. Uiteraard gaat het over de voetbalsport, maar de drie dagen zijn gevuld met veel meer dan dat. Zo is er een enorme stormbaan op een van de dagen. De kinderen maken in drie dagen tijd (in een team van 10) kennis met hoe leuk sporten en bewegen is. Fun staat centraal! Gemiddeld doen er 120 kinderen mee. Dit is het 3e jaar dat dit evenement wordt georganiseerd. Goed te weten is dat alles 100% op vrijwilligers draait. En sponsors (Boskoops bedrijfsleven) die financieel ondersteunen.

warmingup
Voetbal Promotie Dagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *